Υπηρεσίες

  • Home
  • /
  • Υπηρεσίες

3D VISUALIZATION

Ο φωτορεαλισμός προσομοιώνει με ακρίβεια τον χώρο, τα υλικά που τον πλαισιώνουν, το χρώμα και το φωτισμό με αποτέλεσμα να τον καθιστά ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης μελέτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Η ανακαίνιση, είτε μερική, είτε ολική αποτελεί την ιδανική μέθοδο ανανέωσης της κατοικίας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την λειτουργικότητα και την αξία του ακινήτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ο σωστός σχεδιασμός του επαγγελματικού χώρου είναι το Α και το Ω μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες εργασίας για το προσωπικό και καθίσταται ελκυστικός για τους πελάτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οποιαδήποτε κατασκευή με χρήση τσιμεντοσανίδας. Αποτελώντας την πιο αξιόπιστη λύση, παρέχοντας πολλές δεκάδες τις εκατό λιγότερο βάρος και κόστος κατασκευής εν σχέση την συμβατική δόμηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Η Γυψόπολις βρίσκεται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 1996. Η ταυτότητα του κου Τσιλιβή πριν τη σύσταση της επιχείρησης προσδιορίζεται από μια επιπλέον δεκαετία στον χώρο της εσωτερικής δόμησης και κατασκευών ως υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη ελληνική τεχνική εταιρία.
Η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η εφαρμογή κατάλληλων υλικών, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΩΝΙΑΣ

Περσεφόνης 9, Περιστέρι, Τ.Κ: 121 37 Τηλ:210 572 4997 Fax:210 572 4997 Email:info@gipsopolis.gr Κιν:6977 463 594
© All rights reserved | Designed and Developed by Just in Time