ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  • Home
  • /
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρεία Γυψόπολις

Η Γυψόπολις βρίσκεται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 1996.
Η ταυτότητα του κου Τσιλιβή πριν τη σύσταση της επιχείρησης προσδιορίζεται από μια επιπλέον δεκαετία στον χώρο της εσωτερικής δόμησης και κατασκευών ως υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη ελληνική τεχνική εταιρία.

Η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η εφαρμογή κατάλληλων υλικών, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, έχοντας στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων και την κάλυψη των προσδοκιών κάθε πελάτη.

Με την εφαρμογή πρακτικών ιδεών και βάση της πολυετούς εμπειρίας δημιουργούμε εφικτές  και οικονομικές προτάσεις για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και εξωτερικές κατασκευές.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣΗ Γυψόπολις βρίσκεται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 1996. Η ταυτότητα του κου Τσιλιβή πριν τη σύσταση της επιχείρησης προσδιορίζεται από μια επιπλέον δεκαετία στον χώρο της εσωτερικής δόμησης και κατασκευών ως υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη ελληνική τεχνική εταιρία.
Η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η εφαρμογή κατάλληλων υλικών, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΩΝΙΑΣ

Περσεφόνης 9, Περιστέρι, Τ.Κ: 121 37 Τηλ:210 572 4997 Fax:210 572 4997 Email:info@gipsopolis.gr Κιν:6977 463 594
© All rights reserved | Designed and Developed by Just in Time