ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  • Home
  • /
  • service
  • /
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στις εξωτερικές κατασκευές που παρέχονται από την εταιρία Γυψόπολις συγκαταλέγονται:

Οποιαδήποτε κατασκευή με χρήση τσιμεντοσανίδας. Αποτελώντας την πιο αξιόπιστη λύση, παρέχοντας πολλές δεκάδες τις εκατό λιγότερο βάρος και κόστος κατασκευής εν σχέση την συμβατική δόμηση καθώς επίσης υψηλή πυραντοχή και προστασία από υγρασία, κρούση και εξωτερικές συνθήκες.

Η ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων με τη χρήση της θερμοπρόσοψης. Η θερμοπρόσοψη /εξωτερική θερμομόνωση, είναι η πιο ολοκληρωμένη μέθοδος προστασίας των προσόψεων από τα στοιχεία της φύσης. Παρέχει εξαίρετη θερμομόνωση, δίχως θερμογέφυρες, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τις συμπυκνώσεις στην τοιχοποιία. Παράλληλα προσφέρει αισθητική ανανέωση του κτίσματος και αυξάνει την θερμική άνεση των ενοίκων.

Τοποθέτηση τσιμέντινων προφίλ και διάκοσμων. Εξωτερική αρχιτεκτονική παρέμβαση στην όψη κτηρίων με την τοποθέτηση ειδικών τσιμέντινων προφιλ (μετόπες , κεφαλοκόλωνα , διαζώματα και φουρούσια) επιτυγχάνοντας την επαναφορά της παλαιάς όψης ενός διατηρητέου κτίσματος ή την επιπρόσθετη διακόσμηση ενός νεόδμητου.Η Γυψόπολις βρίσκεται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 1996. Η ταυτότητα του κου Τσιλιβή πριν τη σύσταση της επιχείρησης προσδιορίζεται από μια επιπλέον δεκαετία στον χώρο της εσωτερικής δόμησης και κατασκευών ως υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη ελληνική τεχνική εταιρία.
Η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η εφαρμογή κατάλληλων υλικών, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΩΝΙΑΣ

Περσεφόνης 9, Περιστέρι, Τ.Κ: 121 37 Τηλ:210 572 4997 Fax:210 572 4997 Email:info@gipsopolis.gr Κιν:6977 463 594
© All rights reserved | Designed and Developed by Just in Time