ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ο σωστός σχεδιασμός του επαγγελματικού χώρου είναι το Α και το Ω μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες εργασίας για το προσωπικό και καθίσταται ελκυστικός για τους πελάτες.

Σε έναν επαγγελματικό χώρο η διαρρύθμιση δεν προσδιορίζεται μόνο με τη χρήση χωρισμάτων, οροφών γυψοσανίδας και ορυκτής ίνας. Επιπρόσθετες επιλογές αποτελούν τα κινητά διαχωριστικά πάνελ επώνυμων οίκων καθώς επίσης και οι συλλογές τους σε έπιπλα reception.

Επιλέγοντας τη χρήση ανυψωμένου δαπέδου στον επαγγελματικό χώρο δίνεται η άμεση δυνατότητα αλλαγής θέσεων προσωπικού με ταυτόχρονη πρόσβαση σε θέσεις εργασίας (ενδοδαπέδιες πρίζες), παροχές (DATA) και κλιματισμού. Χαρακτηριστική είναι η ταχύτητα κατασκευής του καθώς επίσης η επισκεψιμότητα με μια απλή ανασήκωση της πλάκας του δαπέδου.Η Γυψόπολις βρίσκεται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 1996. Η ταυτότητα του κου Τσιλιβή πριν τη σύσταση της επιχείρησης προσδιορίζεται από μια επιπλέον δεκαετία στον χώρο της εσωτερικής δόμησης και κατασκευών ως υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη ελληνική τεχνική εταιρία.
Η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η εφαρμογή κατάλληλων υλικών, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΩΝΙΑΣ

Περσεφόνης 9, Περιστέρι, Τ.Κ: 121 37 Τηλ:210 572 4997 Fax:210 572 4997 Email:info@gipsopolis.gr Κιν:6977 463 594
© All rights reserved | Designed and Developed by Just in Time