ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Η ανακαίνιση, είτε μερική, είτε ολική αποτελεί την ιδανική μέθοδο ανανέωσης της κατοικίας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την λειτουργικότητα και την αξία του ακινήτου.
Η χρήση πιστοποιημένων συστημάτων ξηράς δόμησης με τις υψηλού επιπέδου παροχές τους, καθιστούν οποιαδήποτε κατασκευή εφικτή.

Με γνώμονα τη λειτουργικότητα, η εταιρία προσφέρει αρχιτεκτονικές λύσεις, εναλλακτικές προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες όσων αφορά τις οροφές και τα χωρίσματα της κατοικίας, επαναπροσδιορίζοντας τον χώρο και τη χρήση του.

Η εξειδίκευση στη διακόσμηση επιτρέπει τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών όπως επένδυση τζακιού, ράφια και έπιπλα, πάγκοι και διαχωριστικά στοιχεία μπάνιου και δάπεδο laminate καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων.Η Γυψόπολις βρίσκεται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 1996. Η ταυτότητα του κου Τσιλιβή πριν τη σύσταση της επιχείρησης προσδιορίζεται από μια επιπλέον δεκαετία στον χώρο της εσωτερικής δόμησης και κατασκευών ως υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη ελληνική τεχνική εταιρία.
Η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η εφαρμογή κατάλληλων υλικών, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΩΝΙΑΣ

Περσεφόνης 9, Περιστέρι, Τ.Κ: 121 37 Τηλ:210 572 4997 Fax:210 572 4997 Email:info@gipsopolis.gr Κιν:6977 463 594
© All rights reserved | Designed and Developed by Just in Time